I Real spelade han, älskar klubben. Men i Champions League kan Morata vara hans kata

Morata tjugotvå i öppnings Champions League semifinalen första målet gav Juventus, där ett år sedan trädde. Det italienska laget vann så småningom 2: 1-duellen. Och om du kan hantera vedergällning kommer Morata vara en av dem som bidragit avsevärt till att eliminera försvarare.

Morato ögonblick kom i början av matchen. Han gjorde en hemsk comeback när Tevéz sköt och målvakten Casillas höll inte skottet. På bollen var han före mittback Pepe.

“Det var inte ett fantastiskt mål, men det räknas och hjälpte oss att vinna”, sa han med ett leende.

På planen dig glädje och entusiasm hans ögon sökte förgäves. Av hänsyn till sin gamla klubb firade ett mål.

Álvaro Morata firar bästa Juventus.Och Alvaro Morata firar i Reals skjorta för mer än ett år sedan.

“Jag skulle aldrig göra det. Jag vill att Real ska vinna. Så när jag bara inte leker med mitt lag mot honom. Jag är verkligen tacksam för Real, men nu vill jag ha det bästa för Juventus, säger Morata.

“Jag har aldrig sagt ett ord till Real. Jag är en tacksam klubb som tog mig upp. Vissa människor letar efter saker som inte finns där. “Morata började på Atletisk Madrid, vid femton år var han ett år på Getafe, en klubb i Madrid-förorten. Sedan följde Real.

Förra året spelade han även finalen i Champions League mot Atletico och firade trofén. Men på sommaren behövde Real inte det, men tränare Carlo Ancelotti gav honom det sista flyget. Kanske beklagar han att han inte lämnade honom.Och att han måste bygga Gareth Bale, för att walesiska stod över två miljarder, och även om det har varit ur form i lång tid. “Morata går upp mycket under de senaste månaderna och är redo att spela stora matcher. Det har fördelen att inte tillåta tryck, säger Carlos Tévez, i Juventus, angriparen nummer ett.

I en vecka spelar Morata där den älskar. San Bernabeu kommer vara komplicerat för honom, antingen på grund av styrkan av sin motståndare eller känslor.

“Jag är glad att ha vunnit, vilket alltid är svårt mot Real. Men vi har inte uppnått någonting än. Vi måste retaliera som om det var 0: 0. Vi behöver perfekt prestanda, ännu bättre än idag. Mot Real är du aldrig i fördelen, det är det bästa laget i världen.Det kommer att bli farligare på San Bernabeu. “