Minnesvärda strider i Sparta med Pilsen: Bakos har syndat, inte straffade Horváth

Det här spelet hade många historier.

Hero Marek Bakos. Pilsen-anfallaren gjorde två mål och eliminerade den tidigare onödiga elimineringen i Schalke Cup. Hans shorts i Gelsenkirchen skulle kanske ha gjort Pilsen flytta in i åttonde finalen.

Smolar Milan Svengra. Spartansk målvakt eliminerades, men han tvekade två gånger och samlade totalt tre mål.

Simulanta Vaclav Pilare. Pilsen mittfältare gav en bra prestanda, gjorde ett mål, men han blev bortskämd av en filmning i straffområdet. Disciplinnaren gav honom en böter på 30 tusen kronor.

Den olyckliga Libor Kovařík.De viktigaste domarna luras Pilar, men också inte utesluta Sparta försvararen Tomas Zápotočného en grov foul på Daniel Kolar.

A vysmátého Pavel Horvath, som inte vänder straff, men plus kallt midja stöd på det första målet och sedan haft seger där han växte upp, men hemma fans honom, diplomatiskt sett inte nöjd alls.

Clash of Sparta Pilsen mars 2012, arton tusen åskådare uttråkad. Medan två veckor innan det visade sig att det inte finns något betydande kan inte.

Sparta ledde ligan med sex poäng före Liberec, Plzen var bra att ha ytterligare fyra mer. Men en vecka innan duell med titelförsvararen förlorade han i Hradec kontroversiell straff och nervös.

I matchen med Pilsen gick okoncentrerad, förkastningar.Efter tretton minuter ledde gäster efter två raser 2: 0.

“Vi grep den allra första misstaget Sparta. Då en annan. Två noll ledningen i den trettonde minuten, det är antingen på eller någon annanstans Sparta alltid trevliga, “hävdade Horváth.

Men spartanerna sänkte sedan pittoreska lyckträff Leonard Kweukeho. Han låg på golvet innan porten studsade. Han gungade fram på magen och huvudet sköt bollen över linjen.

Efter en paus duell fel förde inte bara försvaret utan också Sparta ref. Zápotočný illa sparkad i låret Kolar, gjorde domaren inte ser det, en foul som bör vara minst gult kort neodpískal.För mittback skulle Sparta bli nästa…

Sedan i straffområdet Sparta kämpade Pilar, undvika slip Jarosik, medan dramatiskt höjde händerna, fötterna på efterkälken och föll till marken utan att röra den propp .

“Enligt min åsikt var det en klar foul. Jag var övertygad om att Jarošík slog Pilaver-slipen. Det är därför jag inte tvekade med förordningen straff, sa Libor Kovarik. “När jag såg det från rekordet insåg jag hur Pilar hade vilselat mig. Tyvärr är det ett ojämnt slag med teknik på planen. Jag måste bestämma just nu, långsam spela helt enkelt inte till hands. ”

Chefen för domarna Dagmar Damková Pilar var arg. “Jag gillar verkligen inte filmning som Pilair.Tack och lov att Horvath straff inte vända, jag kan inte föreställa mig vad skulle utlösa tills det blev klart att straffet var inte. ”

För att invändningen att även blotta start på en foul, eftersom det han visade Jarosik måste vissla Damková svarade: “det skulle vara en situation där en spelare försöker sparka eller utlösa motståndare i det ögonblick då bollen inte är där. Beträffande Jarosik, som gick att glida uppenbarligen i ett försök att slå bollen, men varken träffa bollen eller en motståndare, att inget olagligt ”

Staten var 2: 1. För Plzen 54 minuter. Svenger drog ut, straffet sparkade, Horvath squirmed och Spartanerna uppmuntrade respektive. kan stimulera. “Jag var så säker på att han skulle sparka oss och vända spelet. Att vi är den verkliga Sparta, säger Milan Svenger.I stället för omsättning, men i fem minuter fick tredje mål

Bakos att sona tidigare utestängning på Schalke, där Pilsen slutsats förlängning spelas med en skadad promenad eller nio.

“Jag gjorde ett misstag, men Jag har glömt det förflutna. Jag vill tacka de människor som har hållit mig nu. Jag uppskattar verkligen det, och jag tror att jag kommer att klara av mina mål. Kanske om mig inte tala som en person som samlar det röda kortet, men deras mål hjälper Pilsen vinner “, sa han då Bakos.

Det verkade som efter triumfen i Sparta Pilsen andetag att jaga ride .förlorade sex poäng. “Det är elva omgångar, och på grund av vår prestation, har vi möjlighet att kompensera för förlusten,” sade Plzeň tränare Pavel Vrba efter matchen på Sparta.

Även om en vecka senare hemma besegrade 0: 4 Olomouc, tack vare en annan Spartan stöte i sista akten i kampen för den berörda Liberec och Plzen mästare. En dragning i ömsesidig duell firas om Liberec.