Betsson bonus

Den första strategin kallas koppöverföring. Denna satsning taktik kan jämföras med den klassiska pengespelsstrategin i samband med något basebollspel. I så fall måste du spela ett litet företag, som består av tre till sex personer.

Vad du behöver göra. Vi tar den vanliga Betsson plastkoppen, där alla kastar en proposition (bidraget kan sedan ökas genom tidig överenskommelse, detta kommer bara att öka känslan av spänning).

Den första spelaren äger koppen tills flöjten hörs, efter att den lät koppen passerar till en annan spelare. Koppen rör sig i en cirkel tills ett lag kastar pucken på porten till sin rival. När ett mål har uppnåtts, som du förmodligen redan gissat, spelar den spelare som för närvarande äger muggen alla pengar från kassan.

Sedan upprepar allt igen: du viker igen, och spelet börjar gå på samma princip. Här vågar jag ge dig ett råd: För att göra lotteribanken större kan du lägga till en sedel för varje borttagning av spelare från båda lagen. Men det är nödvändigt att vikas endast till spelaren som vid det ögonblicket var plastkoppens huvud, om straffen är stor måste det vikas två gånger och så vidare. Ta med din fantasi och lägg till dina innovationer till denna taktik.

2. Linjesats Om fotbolls- och basketbetsar Betsson ofta satsar på den så kallade spridningen, som faktiskt utjämnar chansen för båda tävlande lag, domineras i radhockeykampor oftast av normala satsningar på linjen.

Att satsa är att varje spelare är benägen att hävda att laget som han satsar kommer att vinna efter den sista sirenen. Vid första anblicken kan var och en av er säga att allt detta är ganska enkelt.

Men det hela är att insatserna i denna typ av vadslagning är mycket komplicerade och svåra att förstå. Om du till exempel vill satsa på Florida i matchen mot Calgary Betsson, så om du vinner först kan du göra en vinst på $ 50 med en satsning på $ 100, eftersom koefficienten på pantrar är 1,5.

Se här: Bets-SE Sverige