Calgary gjorde poängen mot Anaheim, Chicago är ett steg bort från processen

Över Winnipeg i öppningsrundan av Anaheim -spelhockeyspelarna slog de 4-0 i matchen. Många missades och änglar ledde 3: 0 över en annan kanadensare. I den sista tredjedelen av det tredje spelet mot Calgary gick de in i ledningen 3: 2.

Den avslappnade staten och den kombinerade förlängningen för Flames tvingades vid 59:40 med en dubbel fördel av nykomlingen Johnny Gaudreau med rätt skott från höger cirkel. Besöksbänken Sami Vatanen satt då och dominansen av Kari Rämäs överklagande förstärktes ytterligare av en annan aktör inom fältet.

I förlängningen var gästerna åter skyldiga till foul och Flames slog redan under en signaliserad fördel.Motståndare låst i Game 6 mot 5 i försvaret zonen och skickade det vinnande skott från mellan cirklarna Mikael Bäcklund.

Den tjeckiska framåt Jiri Hudler (19:42, +/- 0) inte antagits eller i tredje start mot Anaheim och därmed kvar på sex punkter (3 + 3), som producerades av duellerna i 1: a omgången med Vancouver.

Duo Tomas Fleischmann – George mejsel vänster igen bara mellan NPC suppleanter Anaheim

Efter hem segrar 4: 3 och 4: 1 gynnas av hockeyspelare Chicago flyttas. is Minnesota  och den defensiva efter en fotbollsmatch med resultat 1: 0 betydligt närmare förfarande.

Utmärkt prestanda har Blackhawks målvakt Corey Crawford, som desarmerade alla 30 omgångar i ett hem Wild och ren konto valdes som den första stjärnan i matchen.Lagledare och gav glömma enastående prestanda i öppningsrundan mot Nashville, där även kortfattat tagit på sig rollen att starta som ett substitut målvakt Scott Darling.

Det enda mål i matchen i den 15: e minuten hade ordnat en amerikansk representant som betjänar Chicagos Patrick Kane. Hans sjätte mål i slutspelet uppnås vid snabb attack under en power play när Andrew Shaw när han avslutade efter ett inspel från vänster cirkel obemannat för ett kast.

“Crawford mot oss i september. Hon fångar som Brodeur eller Roy. Vi måste hitta ett sätt att ta itu med det “, sade han efter matchen besviken Minnesota tränare Mike Yeo.

I en rapport firade Chicago vinsten och tjeckiska försvarare Michal Rozsíval (16:08, +/- 0, 1 skott ).Blackhawksna kan besluta på resan på torsdagen när de börjar Minnesota-isträngningen.