Jag måste hoppa framför spelaren och berömma Juventus entusiastiska tränare

Innan början av denna säsong väntade han på honom en svår uppgift. Massimiliano Allegri hade ställning tränare för Juventus ersätter Antonio Conte, som ledde Turin laget till tre titlar i rad.

Allegri dock hans framgångar kunna etablera en annan ligatiteln till Juventus framåt firas förra helgen, har också chansen att vinna två troféer.

Och en av dem är den berömda “eared” cup för vinnaren av Champions League. Under Allegri ledning, nämligen Juventus för första gången sedan 2003, kämpade bland de bästa fyra lag miljonär konkurrens.

Förutom den italienska klubben i öppnings semifinalen mot Real Madrid visade han säger att efter tolv år fick han till final Champions League.Inhemskt han hade vunnit över titelförsvararen två: 1.

“Jag är mycket nöjd med dagens resultat. Det är en välförtjänt belöning för en match som inte var lätt “Allegri citerade officiella webbplatsen för Turin klubben

är synd att vi inte gav tredje mål, beklagade han Allegri

den tidigare mittfältare, som arbetade exempel på Livorno, Cagliari och Neapel, var också nöjd med resultatet av hans spelare.

“de spelade med extra intensitet, och Real tillåts bara några saker.Jag måste bara böja sig dem, “Allegri sjöng lovsånger att ta itu med sina avgifter

Sedan sedmačtyřicetiletý strateg berömde defensiva arbete som stellar attack mot Ronaldo -. Bale kapitulerade endast en gång. “Bakom denna gång hade vi fyra spelare och vi försvarade riktigt bra.”

Men Allegri gólových ångrade missade möjligheter som hade Juventus i slutet av matchen, som omväxlande Llorente. “Det är synd att vi inte har lagt till ett tredje mål. I några ögonblick vi kunde vara i slutfasen bättre. ”

Som hämnd, som kommer att spelas onsdagen den 13 maj i Madrid, kommer Juventus bär du fortfarande hoppfull resultatet.Medan du spelar för oavgjort är knepigt, men kan vi förutsäga att den italienska enheten kommer att vara i arenan Santiago Bernabéua i första hand fokusera på defensiven.

Juventus är i denna riktning hade något att bygga på. Inte i något av föregående repressalier tävlingen play-off Champions League neinkasoval, trots att han spelas på utomhus jord.

Förfarandet i kvartsfinalen nämligen Juventus bekräftade vinst på Borussia Dortmund 3: 0 i den åttonde omgången replay sedan bunden i Monaco 0: 0:e

kommer således erfaren keeper Gianlugi buffons och försvaret Juventus att hålla ett rent konto i Madrid?