Juventus besegrade Real Madrid 2-1 i semifinalen

Real Madrid har just lagt på Juventus straffområde. Men Marcels skott från avståndet var blockerat och hemmalaget skapade en blixtnedslag. Tevez slog in i Real’s lime, men Carvajal knackade ner det. Vad i helvete? Penéta!

Tévez vände sig in i mitten av målet, denna årstid var den argentinska anfallaren den sjunde spelaren i årets Champions League. Vid den tiden kom 58-minuterslampan från Juventus, som ledde Realem Madrid 2-1.

Och detta skott var till slut segerrikt i Champions League-semifinalen. Real lyckades inte balansera, men Ronaldo var närmast den i 64: e minuten, men han slog inte bollen.

“Jag är stolt över vårt lag. Vi skickade resten av Europa ett tydligt budskap som vi vill avsluta.Men detta är bara det första steget i vedergällning måste helt fokuserad “, sade han i en tv-intervju mittfältare i Juventus Andrea Pirlo.

Om du vill den spanska jätten, för att bli det första laget i historien att hävda triumf i tävlingen och deras tvekan måste åtgärdas i en returmatch i Madrid, som kommer att hållas 13 maj

med Juventus, men det kommer inte att vara riktigt alls lätt. Innan spelet talades det främst om Turin helhet har stor defensiv, men i öppnings semifinalen duell skicklighet och bra attack.

För hemmalaget, som är i semifinal i Champions League kämpade för första gången sedan 2003, var från de första minuterna av matchen uppvärmning, och en stor önskan att göra ett snabbt mål.

en plan för att Juventus lyckades också genomföra. Redan vid 8.Minuten Teveze saknade Casillas bara till Morato, och han knackade bollen in i nätet.

Men den spanska anfallaren firade inte sitt mål för att han är kidnapparen i Madrid-klubben. Efter ingripande Casillas inkasserades Champions League efter 412 minuter utan ett mottaget mål.

Realtids Fotbollsspelare kunde överlista försvaret Juventusu sin attack kadaver guidad Ronald Bale långsam starttid. Plötsligt dock gästerna slog i den 27: e minuten då han efter en James klart leds Ronaldo ensam.

Den portugisiska anfallaren gav nionde mål för säsongen och Champions League med 76 Tref blev självständigt i spetsen bordet av de bästa skyttarna i historien om tävlingen.Andra Lionel Messi från Barcelona, ​​som på onsdag väntar semifinal mot Bayern München, har samlat in 75 mål.

Real var nära att vända duell, men i 41: e minuten James huvudet han slår inlägget. Under andra halvåret och beslutade om deras seger hem.

“Juventus spelade det, vad vi är vana vid från honom. Han var bra i försvaret och straffade våra misstag. Men inget är förlorat. Som hämnd tillbaka dem med intresse och jag tror att det kommer att passera till finalen “, säger omväxlande Madrid anfallaren Hernandez helhet.

Juventus och skapat en bättre position för att hämnas, som äger rum nästa vecka. Kan det italienska laget byggas på 2002/03 när Real Madrid eliminerades i semifinalen?Men det måste utan Tevez, som inte kan ta vedergällning för ett kortstraff.