Koudelka fortsätter att leda tränare Schallert, de andra hopparna tar Dolezal

Schallert återvände till tjeckiska hoppare förra året efter fem år och Koudelka skenade under den senaste säsongen. Fyra gånger vann VM åtta gånger och stod på pallen, men resten av representation försämrats, så det har skett förändringar.

James Jiroutek, också en före detta representant kommer att övervaka de två grupperna. I Schallertově assistenten Jaroslav Simek och Koudelka unge Viktor Polasek, Frantisek Holik, Vojtěch Štursa, Jan Michalek, Filip Sakala och Tomas Vancura.

Dolezal har till hands Radka vägg och längs försök att höja Jakub Janda, Jan Matura, Antonín Hájek, Lukas Hlava, Milos Kadlec och Čestmíra Kožíšek.

“vi har två grupper, men det är inte en tik och en tik.Vi hjälper dig och vi vet vad vi gör, men vi har fortfarande att finjustera det vara ordning, “sade Dolezal. Med Jiroutek i vintras ledde framgångsrika unga idrottare och lag för Continental Cup.

Syftet Dolezal kommer Högsäsong utan att behöva väcka potential tidigare vinnare SP JANDY eller Matura, som under de senaste säsongerna, också hoppade mycket väl. “Vi har några saker som tror att vi är reserver. Särskilt när det gäller teknik, eftersom dessa killar är utbildade nog genom åren har fått nog “, säger Dolezal.

Båda grupperna hade redan börjat med utbildning och Doležalova nästa vecka för första gången och hoppa.

sammanslagning av de två grupperna ställa in sommartävlingar, särskilt i Grand Prix.Racerna kommer att drivas av Schallert, Dolezal och Jiroutek. “På vintern Ritchie (Schallert) för cirka 70 procent av raser av Koudelka”, säger Dolezal.

James Jiroutek, som förra året återvände från åtgärder i landslaget i Italien, och är bror till förre coach hoppare David Jiroutek skulle han var tvungen att övervaka båda lagen. Det kommer dock att delta i beredningen, resa till tävlingar och säkra organisatoriska saker.

“Jag gillade personligen det hela väldigt mycket. Utbildningen var utmärkt, såväl som konditioneringsutbildning.Allt vi förklarat och överlämnade Richie, vi har arbetat, “citerade James Jiroutek web skoky.net efter den första gemensam utbildning.

Sommar Grand Prix startar i slutet av juli i den polska Wisla. Tjeckiska fans ska se hemstjärnor som en del av utställningen i Lomnice nad Popelkou den 19 juni. SM i mitten av bron är planerad 18 juli i Liberec, där sommaren sker 28 september mästerskapet på den stora backen. Traditionell Continental Cup i Frenstat pod kommer att hållas den 28 och 29 augusti.