Peshans skandal, domaren avsiktligt och medvetet slog flaskan! Han vet straffet redan

Liberec hockey tränare Filip Pešán behöver från beslut Disciplinnämnden Extraliga betala ett vite på 50.000 kronor för att kasta en plastflaska på isen, som förutom söndagens spel på isen Vítkovice träffa en av domarna. Extraliga regissören Josef Reznicek straffas sedan med böter 10tisícovou assisterande tränare Vitkovice Pavel Trnka för sin kritik av domare i fredagens duell i Litvinov.

Pešán förespråkas att kasta flaskor inträffade oavsiktligt när gester pekade på spelet motståndare i sex spelare, hans förklaring av chefen för disciplinära Charles Bare men efter att ha studerat videofilmer togs. Tvärtom konstaterade det att även om flaskan kastades först drabbades Liberec curator, var också en hit linjedomare Vaclav Hanzlik.

“Förhandlingar mot domaren tränare var medveten och målinriktad”, sade han, och Holy Pešán delas ut för osportsligt uppträdande padesatitisicovou slag.

Cirkus för tio tusen
Extraleague chief Reznicek igen böter tiotusen kronor vítkovickému assisterande tränare Pavel Trnka. Han efter fredagens nederlag 1: 2 i övertid på is Litvinov klagade prestanda huvuddomare i Adam Kiky och Luke Bejčka.

“Vi fick inte ett vanligt mål först. Då dåre i förlängning, var. Och den tredje sak när huvudtränaren berättar Domare: Det är vad du gör, ledsen, pr … och uteslöts ur ersättnings bänken. Det förefaller mig som en cirkus “, säger Trnka och veta att klubben för hans uttalande kommer att bli bra, eftersom aktörer kämpar med efter utgången av prestanda domarna inte kan uttrycka.

Presentationen tränare James Peter från spelarbänken Reznicek sade att domaren agerade helt i enlighet med de regler och i samförstånd med bolagsstämman i Association of professionella klubbar, som klubbar högsta konkurrens i februari 2018 enades om att kraftigt begränsa manifestationer av osportsligt uppträdande av dess medlemmar till domarna.