Růžička spionrapporter: Kanske kan vi inte hitta amerikanerna

Tränare från regionen Moravian-Silesian är upptagna. Ryssarna konstaterar Pavel Marek Jakub Petr amerikaner, slovaker som ansvarar Vaclav Varada och Roman Šimíček Marek Malik delar finländarna och de återstående lagen.

Vad har de märkt? Så kanske det skulle vara klokt att undvika i kvartsfinalen till USA, är spelet fängslande tal.

På tal Peter, som som tränare för landslaget för arton motståndare kan alltid ta fram effektiva taktik: “De spelar precis som i junior val. Och det är deras styrka. Men jag kunde observera allt, så om de – gud förbjude -. Kör vi, och Mr. Ruzicka viss information jag har ”

Förresten, val av potentiella amerikanska anteckningar och Tipsport.De ursprungliga 20: 1 oddsen för den övergripande triumfen har redan minskats av bookmakare till den nuvarande 8: 1.

Ryssarna som tittar på Marek är också mycket farliga. Det kommer inte vara förvånande att deras fördel är teknisk skicklighet och kreativitet, vilket är en stor fara framför allt i maktspel. “De är starka i slutet. ”

Former av slovaker växer

, men tjeckiska observatörer påpekar: “Detta var detsamma som förra året och deras lag vann så småningom silver.” Varaď är lika försiktig när det gäller slovaker som lätt kan underskatta. “Inledningsvis hade de problem i defensiv aktivitet, men deras prestanda växer i varje spel.De är bra och kan överraska, säger han. Varje spion går regelbundet till alla matcher där enskilda spelare kan se under press, men ännu viktigare är övervakningen av träningen. “Speciellt för observation av speciella spel situationer som power play. Ibland händer det att det bara finns två i spelet och laget går inte riktigt in i bandet. Du märker inte någonting. Du kan läsa systemet för några varv, men inga detaljer “, förklarar Petr. Därför är han och hans kollegor inte frånvarande i någon träning, särskilt i början av mästerskapet. Med tiden kommer det att öka den trötthet som kommer att minska träningsenheterna.