Sår och mer! En nyckel Man Picked hanterar Sokos i power play

När han nämner sin “oersättliga” roll i makten, ler han först. Varför? “För om jag för två månader sedan någon sagt detta, skulle jag inte tro honom” Sannerligen, när James Nakládal i mitten av mars kom till den stora Popovic först representativ träningsläger före mästerskapet, han ville bara en sak: På något sätt turneringen för att komma till Prag.

Nu plötsligt en på den blå linjen på power play och ger puckar Voračka Jagr och syftar till att vara självisk och för att ändra prickskytt. “Jag hade en dröm: spelar mästerskapet.Men det skulle ta mig i finalen så bra och jag hade en sådan roll, det gjorde jag inte räkna med. ”

Även om Nakládal deltagande i rapportstatistiken på isen när gjorda mål och samlas -3 punkter, medan den enda tjeckiska en spelare som spelar över 20 minuter för en match. Därför har hans familj och vänner fått regelbundet beröm efter matcherna. “Vi är glada när någon skriver att jag spelar bra.”

Det var kanske tränarna risk för att den tilldelades priset till honom i en elitkommando inlägg, men å andra sidan inget val. Förutom de hårda kulorna för Naklada, spelas också ett faktum som inte kan påverkas.Till vilken man är avsedd. 27letý försvar är en av två försvarare i laget som håller pinnen till den högra sidan.

Den andra är Ondrej Nemec och som måste förändras i den andra effekt play. “Det är en stor fördel för mig. Även för missilen. När det kommer till blå, så jag är ansvarig för något nevymýšlet och brinna. ”

Denna instruktion till honom och andra tyger Ruzicka och hans assistenter vilken utbildning träningspass. Men det kommer att skjuta urskillningslöst när de passerar knackar på ena sidan och å andra sidan Voráček behöver Jagr? “Det beror på situationen, men om det finns en plats, är det värdelöst att överskriva. Till exempel mot Lettland hade vi fyra missiler för ett skott, och då är det annorlunda.Skott här försvarar fyra trött, och sedan komma och utrymme för kombinationen. ”

Såren såg ofta först efter träning, men vi inte radar använder för att mäta dess pumelici vänster. Dess hårdhet och hastighet skulle hellre kunna berätta motståndare som hans skott faller, blockerar eller också en före detta lagkamrat i Pardubice Jan Kolar, som Nakládal hans stroke gång bröt benet.

Representationen men inte den enda, där Nakladals roll har förändrats under det gångna året. Förra året spelade han för Lev Prag klubb i KHL, men även om laget avancerade till finalen KHL, gick han på isen ganska sporadiskt.Efter kollapsen av laget flyttade han till Finland TPS Åbo, trots att de spelade i botten av tabellen, men han fick mycket mer utrymme.

“När du är så fel, sitter på bänken eller spela i den fjärde fem, så det återspeglar till psyke och självkänsla. Du tror inte så mycket. Och Finland? När jag jämför det med KHL, har jag mycket mindre tid att uppfinna något, eftersom spelarna går snabbt efter att ha startat. För året där jag lärde mig att spela mer under tryck. ”

Detta är verkligen användbart även nu i Prag.